X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Mouse Akilli Telefon Kontrollü Sarjli Pembe Vibratör C-1082

Mouse C-1082, akilli telefonunuzla kontrol edilebilen bir pembe vibratördür. Güçlü, sessiz ve su geçirmezdir. Cilt dostu malzemeden üretilmistir ve iOS ile Android telefonlarla uyumludur. Kendi hizinizi ve deseninizi seçerek kisisellestirin.
704 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 4590.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 4.131,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Adeti Seçiniz:
Editörün Notu :

Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Mouse Akilli Telefon Kontrollü Sarjli Pembe Vibratör C-1082

Mouse C-1082, akilli telefonlarla kontrol edilebilen bir pembe vibratördür ve size en üst düzeyde zevk sunmak için tasarlanmistir. Güçlü titresimleri ve sessiz motoru sayesinde hem tek basiniza hem de partnerinizle kullanabilirsiniz. Ayrica, dis mekanlarda kullanim için idealdir, böylece cinsel deneyimlerinizi her yerde kesfedebilirsiniz.

Mouse C-1082, 17 cm uzunlugunda ve 1,5 cm genisligindedir, bu da onu kullanimi kolay ve mükemmel boyutta bir vibratör yapar. USB ile sarj edilebilir, böylece pil degistirmek zorunda kalmazsiniz. Ayrica, su geçirmez özelligi sayesinde banyo veya dusta kullanabilirsiniz.

Bu akilli telefon uyumlu vibratör, cilt dostu silikon malzemeden üretilmistir, bu da vücudunuzda güvenle kullanabileceginiz anlamina gelir. Hem iOS hem de Android telefonlarla uyumlu olan Mouse C-1082, özel bir uygulama ile birlikte gelir. Bu uygulama sayesinde titresim hizini, desenini ve yogunlugunu kisisellestirebilirsiniz.

Ayrica, bu vibratör uzaktan kumanda özelligi sunar, bu da sizin ve partnerinizin birlikte yeni deneyimler yasamanizi saglar. Mouse C-1082, sik tasarimi ve güçlü titresimleriyle sizi tatmin edecek bir deneyim sunar. Her yere kolayca tasinabilir ve pürüzsüz yüzeyi temizlenmesini kolaylastirir.

Kendinizi kesfetmek ve yeni heyecanlar yasamak için Mouse C-1082 ile cinsel deneyiminizi yeniden tanimlayin. Tek dokunusla zevk dünyasina giris yapin ve orgazmin tadini çikarin.

Karsinizda Mouse Akilli Telefon Kontrollü Sarjli Pembe Vibratör C-1082! Bu harika vibratör, akilli telefonlarla uyumludur ve kolaylikla kontrol edilebilir. Dis mekan kullanimi için mükemmel, güçlü ve sessizdir, bu da onu tek basiniza oynamak veya partnerinizle ön sevismek için mükemmel kilar. 17 cm uzunlugu ve 1,5 cm genisligi ile en üst düzeyde zevk için mükemmel boyuttadir. USB ile sarj edilebilir ve hatta su geçirmez oldugundan banyoda veya dusta kullanim için idealdir. Cilt dostu silikon malzemeden üretilmistir, vücudunuzda güvenle kullanilabilir. Hem iOS hem de Android telefonlarla kullanilabilir ve kolay tasima için tasima çantasiyla birlikte gelir.

Akilli telefon uyumlu bu vibratör, özel bir uygulama ile titresim hizini, desenini ve yogunlugunu ayarlayarak zevkinizin kontrolünü elinize almanizi saglar. Vibratörü kolayca yönetebilir ve tam istediginiz gibi keyfini çikarabilirsiniz. Ayrica, telefonunuza bagli oldugu için uzaktan kumanda özellikleri sunarak sizin ve esinizin birlikte yeni deneyimler kesfetmesine olanak tanir.

Mouse vibratörün sik tasarimi rahat kullanim saglar ve gittiginiz her yere yaninizda götürmenizi saglar. Pürüzsüz yüzeyi rahat bir dokunus saglar ve temizlenmesi kolaydir. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmistir, vücudunuz için güvenlidir ve güvenli ve keyifli bir deneyim sunar.

Mouse vibratör, güçlü titresim özelligi sayesinde sizi orgazm yolculuguna çikariyor. Klitoral stimülatör, hassas bölgelerinizi yogun ve zevkli bir sekilde uyarirken, ince tasarimi kullanimi kolaylastirir. Bu vibratör size kendinizi kesfetme ve yeni heyecanlar yasama firsati sunuyor.

Mouse Akilli Telefon Uyumlu Vibratör, teknoloji ve keyfi bir araya getiren essiz bir deneyim sunuyor. Sik tasarimi ve güçlü titresimleri ile nihai keyif yolculugunu kesfedin. Cinsel deneyiminizi yeniden tanimlayin ve bugün yeni zevk zirvelerini kesfedin!

Bu akilli telefon uyumlu vibratör, telefonunuzun kontrolünü ele alarak istediginiz titresim hizini, desenini ve yogunlugunu ayarlamaniza olanak tanir. Özel bir uygulama araciligiyla vibratörü kolayca yönetebilir ve tam olarak istediginiz sekilde keyif alabilirsiniz. Ayrica, telefonunuzla baglantili oldugu için uzaktan kontrol imkani da sunar, böylece partnerinizle birlikte yeni deneyimler yasayabilirsiniz.

Mouse vibratörün ince tasarimi, rahat bir kullanim saglar ve istediginiz her an yaninizda tasimaniza olanak tanir. Cihazin pürüzsüz yüzeyi, rahat bir temas saglar ve kolayca temizlenebilir. Ayrica, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmistir ve vücut güvenligine uygun oldugu için güvenli bir kullanim sunar.

Güçlü titresim özelligi sayesinde Mouse vibratör, sizi orgazmik bir deneyime götürür. Klitoral uyarici, hassas bölgelerinizi yogun ve zevkli sekilde uyarirken, ince tasarimi ile de kolaylikla kullanabilirsiniz. Bu vibratör, size kendinizi kesfetme ve yeni heyecanlar yasama firsati sunar.

Mouse Akilli Telefon Uyumlu Vibratör, teknoloji ve zevki bir araya getiren benzersiz bir deneyim sunar. Ince tasarimi ve güçlü titresimleriyle sinirsiz bir zevk yolculuguna çikmak için simdi kesfedin ve cinsel deneyiminizi yeniden tanimlayin.

Uzaktan Kumandali - Teknolojik - Partner Vibratörü
Etiketler: modern vibratör, uzaktan kumandali vibratör, modern penis, teknolojik vibratör, tasarim vibratörler, desenli vibratörler, iç çamasiri vibratörü, sarjli vibratör, vibratörle sex, seks masaj aleti, erotik masaj aleti, vajina masaj aleti, cinsel vibratör, seks oyuncagi, seyahat vibratörü, gizli vibratör, tatil vibratörü, bakire vibratörü, kablosuz kumandali vibratör, wi-fi vibratör, wi-fi, wirelles vibratör, bluetooth vibratör, partner vibratörü, çiftler için vibratör, evli seks oyuncaklari, evli çift seks malzemeleri, evli çiftler için sex aletleri, uzaktan seks vibratörü, telefonla seks vibratörü, telefonla kontrol edilen vibratör, telefondan kontrol edilen vibratörler,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Akilli telefon vibratör, kablosuz seks oyuncagi, sarjli pembe vibratör


Sipariş ID:#EU3367 / Eklenme Tarihi: 24.5.2023 15:29:11 / Güncellenme Tarihi: 1.2.2024 14:03:10 / İncelenme Sayısı: 704

24.5.2023 15:29:11

Çarşamba, 24 5 2023 15:29:11 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık