X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

BDSM Fetis Fantezi Agiz Topu Kirmizi L-5005K

Kirmizi deri agiz topu, fetis deneyimlerinizde yeni boyutlar sunuyor. Ayarlanabilir kemer özelligi ile farkli fetisleri kesfetmek için ideal.
578 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 155.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 139,50 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

BDSM Fetis Fantezi Agiz Topu Kirmizi L-5005K

BDSM Fetis Fantezi Agiz Topu Kirmizi L-5005K: Fantazi Dünyasinda Yeni Bir Boyut

"BDSM dünyasinda benzersiz bir deneyim ariyorsaniz, kirmizi renkli bu deri agiz topu, s-m seks oyuncaklari serisinden özel bir seçenek olarak öne çikiyor. Ayarlanabilir kemer özelligi ile, fantazi dünyanizi kisisellestirmenizi sagliyor.

Agiz topu, erotizmle harmanlanmis bir fetis deneyimi arayanlar için tasarlanmistir. Sado mazo, fetis oyunlar veya kendi özel fantazilerinizi yasamak için mükemmel bir seçenektir.

Bu agiz topu, kirmizi deri yapisi ve ayarlanabilir özelligiyle dikkat çekiyor. Esnek kemer, her bedene uyum saglamak üzere tasarlanmistir, böylece konforlu ve eglenceli bir kullanim saglar. S-M oyuncaklarinin özel serisinden, fetis deneyimini tamamen farkli bir boyuta tasiyor.

Bu özel aksesuar, fetisle harmanlanmis erotik bir deneyim arayanlar için mükemmel bir tamamlayicidir. Fantazi dünyanizi genisletmek, derinlestirmek ve kisisellestirmek için kusursuz bir seçenektir. BDSM'ye daldikça, yeni heyecanlar ve farkli dünyalar kesfetmenin keyfini çikarin."

Kirmizi Deri Fetis Fantazi Top Gag L-5005K ile tanisin!

Yüksek kaliteli deriden yapilmis, çarpici kirmizi renkte ayarlanabilir fantazi top tikaçimizla nihai keyfi yasayin.

Erotik sadomazosist fetislerin tüm meraklilarini çagiriyoruz! Özel S&M oyuncaklari koleksiyonumuz, en derin arzularini kesfetmek isteyenler için genis bir seçenek yelpazesi sunuyor.

Fetis fantezileri dünyasinin tadini çikarirken heyecan verici bir zevk ve heyecan yolculuguna çikmaya hazir olun. Ayarlanabilir kayisiyla kirmizi deri top tikaçimiz mükemmel bir uyum saglar ve kendinizi teslimiyet ve hakimiyet hissine tamamen kaptirmaniza olanak tanir.

Bu enfes parçayla içinizdeki arzulari serbest birakin ve zevkin sinirlarini kesfedin. Ister deneyimli bir oyuncu olun, ister merakli bir baslangiç ​​seviyesinde olun, fantezi top sakamiz her seviyedeki deneyime hitap edecek sekilde tasarlanmistir.

Samimi anlarinizi yeni boyutlara tasiyin ve sansasyonel kirmizi deri top sakamizla hayal gücünüzün çilgina dönmesine izin verin. Fantezilerinizi kucaklamanin ve daha önce hiç olmadigi gibi bir zevk dünyasini kesfetmenin zamani geldi.

Cinsel deneyimlerinizi gelistirmek için bu inanilmaz firsati kaçirmayin. Kendi Kirmizi Deri Fetis Fantezi Top Gag L-5005K'nizi bugün siparis edin ve sizi bekleyen heyecan ve zevk dünyasinin kilidini açin!

Kirmizi renk deriden, kemerle ayarlanabilir özelligi olan fantazi agiz topu.. Erotik sado mazo fetis seks fantazisi yasamak isteyenler için s-m sex oyuncaklari serisinden özel çesitler..

Agiz Topu
Etiketler: fetis, agiz topu, bdsm, agiz kapatma aleti, agiz tikama aleti, fetis sex oyuncagi, sado-mazo alet, fetis agiz aksesuari, seks aksesuarlari,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


BDSM oyuncak, S-M seks, agiz topu, fetis, deri aksesuar, fantazi ekipman, cinsel oyuncaklar, özel fetisler, kirmizi top, ayarlanabilir kemeri


Sipariş ID:#EU1347 / Eklenme Tarihi: 11.2.2017 12:54:28 / Güncellenme Tarihi: 2.2.2024 10:56:52 / İncelenme Sayısı: 578

11.2.2017 12:54:28

Cumartesi, 11 2 2017 12:54:28 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık