X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Kirilmaz Camdan Kalin Dildo 23 cm Boy x 3.5 cm Çap C-7538

23 cm boyundaki kalin ve pürüzsüz kirilmaz cam dildo, anal ve vajinal zevkleriniz için tasarlanmistir. Çift tarafli kullanim imkani sunan bu ürün, dp seks deneyimlerinizi mükemmel bir sekilde tamamlar.
168 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 750.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 675,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Adeti Seçiniz:
Editörün Notu :

Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Kirilmaz Camdan Kalin Dildo 23 cm Boy x 3.5 cm Çap C-7538

23 cm Kalin Kirilmaz Cam Dildo - Anal ve Vajinal Kullanim

Kalin ve Pürüzsüz Kirilmaz Cam Dildo ile cinsel deneyiminize yeni bir boyut kazandirin! 23 cm boyu ve 3.5 cm çapiyla dikkat çeken bu erotik oyuncak, anal ve vajinal zevklerinizi doyasiya yasamanizi saglar.

Düz gövdeli ve çift tarafli kullanim imkani sunan bu dildo, dp seks deneyimlerinizi unutulmaz kilar. Hem anal tipa hem de vajinal iliski için ideal olan bu ürün, çiftler arasinda sehvet dolu anlarin yasanmasini saglar.

Kalin ve Pürüzsüz Kirilmaz Cam Dildo ile sevgilinizle birlikte yeni bir maceraya atilin ve cinsel hayatinizi renklendirin! Bu essiz oyuncakla birlikte unutulmaz anlar yasamaya hazir olun!

Karsinizda Kirilmaz Kalin Cam Yapay Penis C-7538!

Kirilmaz kalin cam yapay penisimiz ile heyecan verici bir deneyime hazir olun! Bu inanilmaz zevk araci, ister vajinal ister anal uyarilma arzuluyor olun, en çilgin fantezilerinizi tatmin etmek için tasarlanmistir. 23 santimetre uzunlugu ve 3,5 santimetre çapiyla etkileyici olan bu çift tarafli lokum, zevkini yeni boyutlara tasimak isteyenler için birebir.

En kaliteli kirilmaz camdan üretilen bu sik ve pürüzsüz oyuncak, her seferinde akillara durgunluk veren bir deneyimi garanti eder. Düz tasarimi, kolay takilmaya ve maksimum zevke olanak tanir, bu da onu tek basiniza oynamak veya partnerinizle samimi anlar yasamak için mükemmel bir arkadastir. Ve tahmin et ne oldu? Bu sadece çiftler için degil! Bu sansasyonel oyuncak ayni zamanda cinsel hayatlarina renk katmak isteyen bekarlar ve maceraci asiklar için de idealdir.

Olasiliklari hayal edin! Bu kirilmaz cam yapay penis ile arzularinizin derinliklerini kesfedebilir ve hatta DP (çift penetrasyon) fantezilerinizi gerçeklestirebilirsiniz. Sanki yaninizda, sizi zevkin yeni doruklarina çikarmaya hazir ikinci bir sevgili varmis gibi. Peki neden bekleyelim? Bu ayricalikli keyif ürünüyle tutku ve heyecan dolu bir dünyaya dalin.

Duyularinizi harekete geçirecek ve cinsel deneyimlerinizi hayata geçirecek bir ask ziyafetinin tadini çikarin. Bu kirilmaz cam yapay penis sadece çiftler için degil ayni zamanda bekarlar ve samimi anlarina heyecan katmak isteyen tutkulu asiklar için de uygundur. Zevkinizi artirmak ve heyecan verici bir kendini kesfetme yolculuguna çikmak için bu olaganüstü firsati kaçirmayin.

Arzularinizi serbest birakmaya ve daha önce hiç olmadigi gibi hazzi deneyimlemeye hazir olun. Kirilmaz Kalin Cam Yapay Penis C-7538'inizi bugün siparis edin ve heyecan baslasin!

Kalin ve Pürüzsüz Kirilmaz Cam Dildo - 23 cm Boy, 3.5 cm Çap - Anal ve Vajinal Kullanim C-7538

Kalin ve Pürüzsüz çift tarafli kllanim imkani olan, 23 santim boyunda, kirilmaz camdan imal edilmis, 3.5 santimetre çapinda zevklendirici seks fantezileriniz anal vajinal kullanima uygun, için anüs tikayici anal tipa olarak da kullanilabilir, düz gövdeli cam penis modeli. Sehvet dolu anlarinizda dp seks (sandiviç sex) hayallerinizi de gerçeklestirebileceginiz ikinci penis yerine de geçen duble sikis için hem vajinal iliski için kullanilabilir. ruhunuzu cinsel hayatinizi renklendirecek ask söleni yasayabileceginiz sadece eslere özel degil; teklere, degisik duygular yasamayi seven sevisen sevgililere de özel seks bir üründür.

Anal - Plug - CAM
Etiketler: anal plug, anal tikaç, anal penis, anal vibratör, anal açici, anal genisletici, yedek penis, butt plug, anal plak, anal tipa, anal büyütücü, anal alistirici, anal kapak, anal zevk, anal orgazm, anal zevklendirici, anal uyarici, cam anal plug, cam anal tikaç, cam anal tipa, cam anal kapak, camdan anal plug, camdan anal tikaç, camdan anal tipa, camdan anal kapak,

23 cm Penis
23 cm penis, 23 cm dildo, 23 cm realistik penis, 23 cm vibratör, 23 cm yarrak, 23 cm sik, 23 santim penis, 23 santim dildo, 23 santim realistik penis, 23 santim vibratör, 23 santim yarrak, 23 santim sik, büyük penis, büyük dildo, büyük vibratör, büyük yarak, büyük sik, kalin penis, iri penis, uzun penis, dev penis, dev yarak, kocaman penis, kocaman yarak, devasa yarak, çok büyük penisler, kol gibi yarakli erkekler,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


kalin cam dildo, anal ve vajinal kullanim, dp seks, duble sikis, erotik oyuncak, seks fantezileri, cinsel deneyim, pürüzsüz dildo, kirilmaz cam, çift tarafli kullanim


Sipariş ID:#EU3418 / Eklenme Tarihi: 7.2.2024 14:31:11 / Güncellenme Tarihi: 7.2.2024 16:00:02 / İncelenme Sayısı: 168

7.2.2024 14:31:11

Çarşamba, 7 2 2024 14:31:11 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık