X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

Cabs Glide Medical Lubricant Gel 120 ml C-1534

120 ml Cabs Glide Medical Lubricant Gel, su bazli, perzervatif uyumlu, yagsiz ve kokusuz bir kayganlastirici jel.
443 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 140.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 126,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

Cabs Glide Medical Lubricant Gel 120 ml C-1534

120 ml deri dostu, perzervatif uyumlu yagsiz kokusuz tatsiz su bazli kolay temizlenebilen seks jeli.

Cabs Glide Medical Lubricant Gel 120 ml - Su Bazli Kayganlastirici Jel

Cinsel deneyiminizi daha rahat ve keyifli hale getirmek için Cabs Glide Medical Lubricant Gel'i kesfedin. Bu 120 ml'lik su bazli kayganlastirici jel, perzervatif uyumlu ve kolay temizlenebilir özellikleriyle öne çikiyor.

Su Bazli ve Deri Dostu

Cabs Glide Medical Lubricant Gel, su bazli bir formüle sahiptir. Bu, ürünün kolayca temizlenmesini saglar ve cilt dostu oldugu anlamina gelir. Hassas ciltlere sahip olanlar için bile uygundur.

Kokusuz ve Tatsiz

Bu kayganlastirici jel, kokusuz ve tatsizdir, böylece cinsel deneyiminizi kesintiye ugratmaz veya rahatsiz etmez. Sadece daha fazla konfor saglar.

Prezervatif Uyumlu

Cabs Glide Medical Lubricant Gel, prezervatiflerle kullanima uygundur. Bu, güvenli cinsel iliskiyi korurken ayni zamanda daha rahat bir deneyim sunar.

Kolay Uygulama

Ürünü kullanmak çok kolaydir. Ihtiyaciniz kadarini alin ve cinsel aktivitenizin daha rahat ve kaygan olmasini saglayin.

Cabs Glide Medical Lubricant Gel 120 ml ile daha rahat ve keyifli bir cinsel deneyim yasamak için hemen denemeye baslayin.

Simdi kullanisli 120 ml boyutunda mevcut olan inanilmaz Cabs Glide Medical Kayganlastirici Jel ile tanisin! Dermatolojik olarak test edilmis, tibbi olarak onaylanmis bu muhtesem kayganlastirici jel ile rahatsizliga elveda, zevke merhaba deyin.

Bu su bazli jel sadece cilt dostu degil ayni zamanda prezervatifle de uyumludur, bu da onu güvenli ve keyifli samimi anlar için mükemmel bir seçim haline getirir. Ve en iyi kismi? Tamamen kokusuz ve tatsizdir, gerçekten sansasyonel bir deneyim saglar.

Ama hepsi bu degil! Bu olaganüstü jelin temizlenmesi inanilmaz derecede kolaydir ve arkasinda hiçbir yapiskan kalinti birakmaz. Böylece endiselenmeden eglenceye odaklanabilirsiniz.

Hassas cilt? Sorun degil! Cabs Glide, en hassas ciltlere bile nazik davranacak sekilde özel olarak formüle edilmis olup, daha fazlasini istemenizi saglayacak pürüzsüz ve ipeksi bir kayganlik saglar.

Isin güzel yani: Bu çok yönlü jel, prezervatiflerin yani sira masaj cihazlari ve aksesuarlariyla da kullanilabilir. Sanki parmaklarinizin ucunda bütün bir zevk dünyasi varmis gibi!

Peki neden bekleyelim? Cabs Glide Medical Kayganlastirici Jel ile yaglamada son noktayi deneyimleyin. Zevk ve tatmin dolu bir dünyaya kaymaya hazir olun. Samimi anlarinizi yeni boyutlara tasiyacak bu inanilmaz ürünü kaçirmayin.

Bugün Cabs Glide sisenizi alin ve yepyeni bir heyecan ve keyif düzeyini kesfedin. En iyisinden daha azina razi olmayin. Samimi deneyimlerinizi daha önce hiç olmadigi gibi gelistirmek için Cabs Glide'a güvenin.

Unutmayin, konu yaglayicilar oldugunda güvenebileceginiz isim Cabs Glide'dir. Öyleyse devam edin, hak ettiginiz zevkin tadini çikarin. Cabs Glide Medikal Kayganlastirici Jelinizi hemen siparis edin ve unutulmaz bir keyif ve memnuniyet yolculuguna çikmaya hazirlanin.

medikal onayli, dermotolojik testlerden ve klinik testlerden geçmis olan, yagsiz, kokusu olmayan, tat içermeyen,  su bazli kolay temizlenebilen bir üründür.

Asiri duyarli cilt dostudur. 

%100 prezervatif ile kullanima uygun, lastik aksam ve masaj donanimi ile de kullanilabilir jeldir.

Krem
Etiketler: kaydirici, kayganlastirici, lubrikant, lubricant, lubrikant gel, anal kaydirici jel, vajina kaydirici jel, kaydirici krem, cinsel kayganlastiricilar, su bazli kayganlastirici krem, su bazli kayganlastirici jel, anal kayganlastirici, vajina kayganlastirici,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


  Yorum Yaz

Kayıtlı Yorumlar

5.1.2017 11:53:42 bayıldım

harika kaydırıyor


Su bazli kayganlastirici jel, Cabs Glide 120 ml, cinsel kayganlastirici, prezervatif uyumlu jel


Sipariş ID:#EU1281 / Eklenme Tarihi: 4.1.2017 12:33:17 / Güncellenme Tarihi: 1.2.2024 12:43:04 / İncelenme Sayısı: 443

4.1.2017 12:33:17

Çarşamba, 4 1 2017 12:33:17 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık