X

18+ Yas Uyarisi!

Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarinca 18 yasindan küçüklerin bu sayfayi gezmeleri ve ürün satin almalari yasaktir. Eger 18 yasin altinda ve yasal olarak yetiskin degilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satin almayin.


erotik ürünler sex shop ana sayfa Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler telegram erotik ürün duyuru topluluğu instagram sex shop acil market seks shop facebook seks marketi


  
İletişim: 05528536890

18 cm BoyX4cm Çap 6.5cm BoyX3cm Çap Çift Tarafli Belden Baglamali Protez Penis C-7179

C-7179, siyah çift tarafli strap-on protez penis, 18x4 cm ve 6.5x3 cm boyutlariyla her iki partner için zevk sunar.
726 Kişi İnceledi
indirimli hediyeli tavsiyeli
Marka
Model

Fiyatı
: 2240.00 TL (Kdv Dahil)
(Teslimde Ödemeli İstediğinizde Bu Fiyata Kargo Bedeli Eklenecektir)
Havale İle
: 2.016,00 TL
(Önceden Banka Havalesi İle Ödemeler İçin Geçerli Fiyattır - Kargo Bedeli Bize Değil Kargoya Ödenir)
Stok Durumu
: Aynı Gün Kargo
 
Adeti Seçiniz:
Ürünü Eşine/Arkadaşına Yolla - (Bakalım Tavsiyeni Beğenecek mi?)            
Ürün Bilgisi

18 cm Boy x 4cm Çap 6.5cm Boy x 3cm Çap Çift Tarafli Belden Baglamali Protez Penis C-7179

Siyah renk (Zenci Modeli) Takan kisiye 6.5x3 boyunda ve Karsi partnere 18x4 santim dizayn edilmis çift tarafli penise sahip, yumusak latex kaplamali, kaliteli kemer boyu bele ayarlanabilir strap-on (belden baglamali takma penis).

"18 cm Boy x 4cm Çap ve 6.5 cm Boy x 3cm Çap Siyah Çift Tarafli Belden Baglamali Protez Penis - C-7179"

C-7179, hem takan kisiye hem de karsi partnere zevk sunan çift tarafli belden baglamali bir strap-on protez penistir. Bu siyah renkli ürün, takan kisiye 6.5x3 santim boyunda ve karsi partnere 18x4 santim uzunlugunda bir deneyim sunar. Ürün, yumusak latex kaplamalidir ve cilt dostu malzemeden üretilmistir, bu da tahris riskini azaltir ve alerji yapmaz.

C-7179, lezbiyen çiftler ve biseksüel erkekler için özel olarak tasarlanmistir, böylece her iki partner de doyurucu bir deneyim yasayabilir. Bu strap-on protez penis, belde rahatça ayarlanabilir ve kullanimi kolaydir.

Bu ürünle, farkli pozisyonlari deneyebilir ve cinsel deneyiminizi zenginlestirebilirsiniz. Hem takan kisiye hem de aliciya yönelik tasarimiyla her iki tarafin da tatmin olmasini saglar.

C-7179, yeni deneyimler ve farkli zevkler arayan çiftler için mükemmel bir seçenektir. Kaliteli malzemeleri ve özel tasarimi sayesinde uzun ömürlü kullanim sunar. Bu ürünle birlikte unutulmaz anlar ve daha derin baglar kurabilirsiniz.

Inanilmaz C-7179 Çift Tarafli Kayisla tanisin: samimi deneyimlerinizi yeni boyutlara tasimak için tasarlanmis, akillara durgunluk veren bir zevk cihazi! Bu profesyonelce hazirlanmis saheserle heyecan verici bir keyif ve tatmin yolculuguna çikmaya hazir olun.

Zevkin sinir tanimadigi, en çilgin hayallerinizin ötesinde arzularin gerçeklestigi bir dünya hayal edin. Bu sansasyonel kayis, her türlü ihtiyacinizi karsilamak için titizlikle tasarlanmistir. 18 cm uzunlugu ve 4 cm çapiyla kullaniciya heyecan verici bir deneyim sunarken, muadili 6,5 cm x 3 cm boyutuyla partnerinizin nihai zevki için mükemmel olan cezbedici bir boyuta sahiptir.

Ama hepsi bu degil! Bu kayis siradan bir oyuncak degil; bu bir sanat eseri. Sevgiyle "Abanoz Modeli" olarak anilan sik siyah tasarimi, samimi anlariniza zarafet ve incelik katiyor. Yumusak lateks kaplama kadifemsi pürüzsüz bir his saglarken, ayarlanabilir kemer kisiye özel uyum saglayarak tutkulu karsilasmalariniz boyunca konfor ve denge saglar.

Içiniz rahat olsun, bu keyif cihazi yalnizca size cosku getirmek için degil, ayni zamanda refahinizi ön planda tutmak için tasarlandi. Cilt dostu malzemeleri, tahrise veya alerjiye yer birakmadan yumusak bir dokunusu garanti eder. Sizi asla yari yolda birakmayacak güvenli ve güvenilir bir arkadastir.

Tüm lezbiyen çiftlere ve biseksüel erkeklere sesleniyoruz! Bu zevk vibratörü özellikle arzulariniz göz önünde bulundurularak yaratilmistir. Zevkin yeni alanlarini kesfetmenin, en derin fantezilerinizi açiga çikarmanin ve hak ettiginiz nihai tatmini deneyimlemenin zamani geldi.

Peki ne bekliyorsun? C-7179 Çift Tarafli Strap-On ile keyif ve heyecan dolu bir dünyaya dalin. Samimi deneyimlerinizi hayal bile edilemeyecek boyutlara yükseltmeye hazir olun. Saf zevkin tadini çikarmanin ve daha fazlasini arzulamanizi saglayacak unutulmaz anilar yaratmanin zamani geldi.

Cilt dostudur, cildi tahris etmez, alerji yapmaz.
Lezbiyen çiftler ve biseksüel erkekler için üretilmis zevk vibratörü..

Vibratör - Strapon - Duble - Içi Dolu
Etiketler: belden baglamali penis, belden baglamali vibratör, protez penis, takma penis, takma vibratör, kemerli penis, külotlu penis, strapon, kadinlarin taktigi vibratör, belden baglamali içi dolu protez penis, ikili protez penis, iki penisli strapon, iki penisli protez penis, duble strapon, biseksüel strapon, biseksüel takma penis, ikili takma penis lezbiyen, çift tarafli protez penis, hem içte hem dista iki penisli strapon, kadinlarin kullandigi takma penis,

18 cm takma penis, 18 cm belden baglamali penis, 18 cm protez penis, 18 cm strapon, 18 cm takma yarrak, 18 cm takma sik, 18 cm takma yarak, 18 santim takma penis, 18 santim belden baglamali penis, 18 santim protez penis, 18 santim strapon, 18 santim takma yarrak, 18 santim takma sik, 18 santim takma yarak,

18 cm penis, 18 cm vibratör, 18 cm dildo, 18 cm realistik penis, 18 cm yarrak, 18 cm sik, 18 cm zenci dildo, 18 cm zenci penisi, 18 cm zenci vibratör, 18 cm zenci yarragi, 18 cm zenci siki, büyük penis, kalin penis, iri penis, büyük zenci siki, büyük zenci yaragi,


Gönderilerimiz içeriği belli olmayacak şekilde paketlenir.
Mahremiyetiniz ve gizliliğiniz için Verdiğiniz alıcı isminden başkasına teslimat yapılmaz.

Ürün Yorumları


Bu Ürüne Hiç Yorum Yazan Olmamış.
İlk Yorumu Siz Yazın.

  Yorum Yaz


Siyah çift tarafli strap-on penis, belden baglamali protez penis, 18 cm uzunluk, 4 cm çap, 6.5 cm uzunluk, 3 cm çap, lezbiyen çiftler, biseksüel erkekler, zevk vibratörü, C-7179


Sipariş ID:#EU2000 / Eklenme Tarihi: 12.2.2019 13:55:14 / Güncellenme Tarihi: 1.2.2024 11:57:23 / İncelenme Sayısı: 726

12.2.2019 13:55:14

Salı, 12 2 2019 13:55:14 +0300




GÜVENLİ ALIŞVERİŞ - HIZLI KARGO - GİZLİ KARGO - KİŞİYE ÖZEL TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN - KAPIDA ÖDEME İMKANI

NUMARANIZI BIRAKIN SİZİ ARAYALIM

logo Erotik Ürünler | 05528536890 İletişim. Whatsapp: +905528536890 | Yorum Yaz | 30 TL - 1000 TL ve üstü fiyatlarla Hizmetinizde
İşletme Adresi: Küçükbakkalköy Mah. Atatürk Cad. Mavi Deniz Sok. , Ataşehir, İstanbul , 34750 , TR | Tel: 05528536890

Erotik Ürünler Sex Shop Ucuz Seks Aletleri Fantezi Oyuncaklar Alışveriş Marketi

Ekonomik ucuz kaliteli ithal seks ürünleri konusunda sex aletleri, erotik giyim, iç giyim, kostüm ve çamaşır aksesuarları, cinsel sağlık ve seks kozmetiği malzemeleri, yapay malzemeden gerçekçi görünen suni vajina belden bağlamalı kemerli takma vibratör modelleri, vibratörlü dildo çeşitleri, şişirme bebek silikon kadın realistik erkek travesti mankenler satan erotik shop mağazası Erotik Yardım Konuları

erotik ürünler sex shop google sex shop adresi yandex sex shop adresi erotik shop adresi Erotik Shop Telefonu whatsapp cinsel ürünler instagram sex shop acl market seks shop facebook seks marketi

Yandex.Metrica
Telefonla Ara
Bize Yazın
Telefonla Ara
Sizi Arayalım
yukarı çık